Jag praoar hos Brösarps Gästgifveri.Började 09:00. Väldigt roligt än så länge. Idag började jag men att gå en liten runda med Simon som visade mig var allt fanns. Sen höll vi på med att skiva grönsaker till ''grönsaksbuffén'' som serverades med ''dagen''. Sen ställde vi allt på en vagn som vi rullade ut i ett av dom många kylskåpen. Efter det så skalade jag ägg skiva morötter, svamp o potatis. Ja jag hjälpte till med lite allt möjligt kan man säga. Efter detta så var klockan lunch. Det var riktigt gött kocken var suverän.
Efter lunchen bad jag Simon visa mig hur disken fungera. Vi tog hand om all disk för då var det det värsta
ruset. Efter det tärnade jag färdigt köttet som skulle bli pytt. Efter det ställde jag mig i disken igen o ställde tillbaka tallrikar,pannor och gud vet inte allt. Sen kallade fick jag förbereda köttfärslimpan som ska serveras imorgon. Det var bara att platta ner den i formen för Björn hade redan blandat köttfärsen. Efter det så fick jag skiva mera potatis o sen fick jag jag ställa in lite mejeri varor i den kalla kylen. Sen efter det så gjorde jag lite till i disken sen slutade jag 10 i 4. En riktigt rolig första dag. Jag frågade en del grejor och dom var väldigt snälla allihopa.
Ha det bra! Uppdatering sker imorogn!
Hälsningar Jakob HH
Härligt att läsa om din första dag!
SvaraRaderaBra att du har fått se dig omkring samt att du får prova på olika saker.
Björn känner jag väl så du får hälsa från mig!
Ska jag göra;)
SvaraRadera